Botiga especialitzada

Servei de Nutrició per a mascotes

La salut i el benestar de la teva mascota comença amb la seva alimentació. A Centre Veterinari Tossa de Mar oferim un servei d'assessorament nutricional per a mascotes.

Som experts en nutrició analitzen la silueta de la teva mascota, la seva activitat física, hàbits, predisposició a patir patologies associades a dietes incorrectes i et proporcionem un pla a mida per mantenir el seu pes ideal.

Alimentació i assessorament nutricional per a mascotes

Som professionals i assessorem sobre la millor alimentació per la teva mascota. No tots els animals tenen les mateixes necessitats nutricionals i, a més, estan varien en cada etapa. Un cadell té unes necessitats nutricionals completament diferents a la d'un gos adult.

A Centre Veterinari Tossa de Mar li recomanarem una dieta que satisfaci totes les necessitats de la teva mascota. Comptem amb les millors gammes d'alimentació (tant humida com seca), dietes de manteniment, així com de prescripció mèdica.

Dietes de prescripció veterinària

A vegades les nostres mascotes emmalalteixen i necessiten una dieta específica per ajudar a la seva recuperació. Les dietes de prescripció veterinària no contenen fàrmacs, però presenten una determinada composició de nutrients que ajuden a la seva recuperació. Aquestes dietes són un suport a l'tractament veterinari.

Dietes per a gossos

Proporcionar al teu gos la gamma perfecta de nutrients és molt important per mantenir-lo sa i feliç. Cada gos és diferent i té unes necessitats dietètiques específiques.

Els gossos són omnívors i necessiten consumir tant carn com aliments vegetals, per assegurar-nos que reben tots els nutrients. Les seves necessitats alimentàries varien en cada etapa de la seva vida. Els cadells, per exemple, tenen una major necessitat de densitat calòrica i una major proporció de proteïnes i minerals.

Dietes per a gats

Una dieta equilibrada contribueix a que el teu gat pugui portar una vida sana i feliç. Els gats són animals carnívors, de manera que una correcta alimentació per al teu gat ha d'incloure carn.

La carn li aporta al teu gat nutrients tan importants com la taurina, importants per al seu cor i vista, l'àcid araquidònic, per a la salut de la seva pell i pelatge, i la vitamina A, per al pelatge i la vista.

Però, cada gat és diferent i necessita una alimentació adaptada a les seves característiques específiques: edat, mida, però corporal, nivell d'activitat, etc. Si tens dubtes sobre l'alimentació que necessita el teu gat nostres professionals et resoldran tots els teus dubtes.

Galeria imatges

Necessites algun dels nostres serveis veterinaris?

La teva mascota necessita atenció mèdica?

Contacta'ns