Perruqueria

Perruqueria canina

A Centre Veterinari Tossa de Mar posem a la seva disposició el nostre servei de perruqueria estètica canina i felina adaptat a cada raça i per descomptat, a les necessitats i gustos de cada propietari.

Realitzem tot tipus d'arranjaments i utilitzem totes les tècniques com Trimming, Stripping, treballs a tisora, treballs a màquina, tècniques combinades, segons cada raça i cada tipus de pèl, buscant sempre ressaltar l'estàndard de raça o en el cas d'animals de raça creuada millorant la seva estètica.

En totes les sessions de perruqueria incloem sense cap sobrecost per al propietari, tall d'ungles si cal, depilació de conductes auditius, depilació de l'espai interdigital de peus i mans i buidatge de glàndules perianals.

És molt important ressaltar que fem servir exclusivament productes cosmètics d'alta qualitat, amb xampús i condicionadors específics per a cada tipus de cabell i tipus de pell.

També realitzem banys medicats i banys antiparasitaris.

Assessorament Veterinari

A Centre Veterinari Tossa de Mar compta amb àmplia trajectòria i fiable experiència a brindar el millor i més complet assessorament veterinari i serveis mèdics d'excel·lent qualitat per les seves mascotes.

Oferim varietat en opcions per a la cura d'animals en general. Els clients ens prefereixen pel servei, l'atenció personalitzada brindada i la disponibilitat de productes que fem servir.

Comportament

La Etologia Clínica és una branca de la medicina veterinària que es dedica a prevenir, diagnosticar i tractar problemes de comportament en gossos i gats. Alguns dels problemes més comuns que atén aquesta especialitat inclou l'agressió (cap a altres gossos i persones), pors, problemes d'eliminació (orina / femta en un lloc no permès), destrucció, lladrucs excessius, conductes compulsives, entre d'altres.

L'etologia clínica avalua i treballa l'estat emocional de l'animal, mentre que l'entrenament d'obediència és una eina que proveeix control i estimulació mental (bastant útils en el tractament). Hi ha molts gossos que tenen problemes patològics de comportament i que no es poden controlar o corregir amb simple obediència.

Necessites algun dels nostres serveis veterinaris?

La teva mascota necessita atenció mèdica?

Contacta'ns